Handels Betingelser & Privatlivspolitik


HANDELSBETINGELSER Nordic Vikings IVS

Produktinformation

Varens særlige egenskaber oplyses på nordic-vikings.dk. Besvarelse af supplerende oplysninger eller spørgsmål i forlængelse af de eksisterende oplysninger kan opnås på denne mailadresse til nordic-vikings.dk via bynordicvikings@gmail.com, såfremt kunden ønsker det.

Alle produkterne på hjemmesiden kan svinge. Målene er kun vejledende i og med, at produkterne er håndlavet. Grunden til dette er bl.a. fordi at slibningen kan få træets mål til at være variable. 

Fyrretræsplankerne der indgår i vores plankeborde er alle af levende naturmaterialer der medfører, at åretegninger samt træfarven, varierer afhængigt af sæsonen. Desuden vil træets struktur kunne afvige afhængigt af miljøets luftfugtighed.

Tørretid og kvalitet

Vi benytter fyrretræ til at lave plankeborde og andre møbler, som ikke er ovntørret, men lufttørret. Derfor skal man være opmærksom på, at bordet kan slå sig i alle retninger, da træ er et levende materiale, og hele tiden arbejder. Vi forebygger dette på bedst mulig måde, ved at sørge for at alle vores planker smiler, det vil sige at årene er opadgående, hvilket minimere chancen for at de vrider sig. Udover dette monteres der også metalbeslag i enderne af hver planke, for at forebygge højdeforskelle i enderne. Bemærk når De bestiller et plankebord og andre møbler hos Nordic Vikings, kan det afhængigt af vejr og klima, være nødvendigt at tørre yderligere 1-5 dage efter modtagelse. Dette gælder alle vores originale træprodukter.

Bestilling

Fremstilling af varer inkl. pris på nordic-vikings.dk er blot en opfordring til at udnytte et nedslag i pris, og betragtes derfor ikke som et bindende tilbud. Ved bestilling af varer fra nordic-vikings.dk binder køber sig til tilbuddet om at købe varen på de oplyste vilkår, og der udgøres dermed ikke en direkte bindende accept. Den bindende aftale træder først i kraft, når aftalen mellem køber og nordic-vikings.dk er indgået i form af en ordrebekræftelse, hvilket betyder, at køber accepterer det afgivne tilbud.

Betaling

Dine kontooplysninger som bliver indsamlet ved køb af varer, sendes direkte og sikkert til PBS via krypteringsform (SSL), som kun er forbeholdt Dem og PBS. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se eller gemme dine personlige oplysninger.

Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder. Den mest sikre, og den betalingsform vi anbefaler alle kunder, er at betale med et betalingskort. Beløbet vil blive trukket fra din konto inden for 7 dage.
Vores system er udarbejdet således, at vi trækker pengene fra kunden indenfor 7 dage, ellers ryger pengene retur og kunden skal derfor lave bestillingen på ny. Vi bruger et meget sikkert og professionelt. Grundet vores leveringstid pga. den dejlige travlhed, specielbestillinger, kvalitetssikring og tilfredshed, kan vi desværre ikke nå at leverer varen indenfor de 7 dage. Derfor trækker vi pengene når bestillingen gennemføres og sender en bekræftelse ud til dig, så snart varen er bestilt og en bekræftelse når varen er sendt med vores fragtmænd indenfor 1-5 uger ca.

Vi accepterer følgende korttyper: Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Debit, Maestro.

Ændringer i pris kan forekomme, alt efter Deres bestillingstidspunkt. Dette skyldes, at priserne er dagspriser og ofte ændres løbende. Såfremt Nordic Vikings IVS accepterer din ordre, vil køber blive faktureret den pris, der er gældende på bestillingsdatoen. Alle priser er vist inkl. moms.

Online betaling med kort

Når De handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande. Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb - hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det accepterede beløb.

Leveringstid

Plankeborde og møbler af større kaliber leverer vi via en tredjepart inden for 30 dage. "Design selv"-borde leveres inden for 40 dage. Såfremt man ikke er hjemme, og ikke har angivet en lokation varen må stilles, tages varen med retur på en fragtcentral, hvor du den følgende dag, vil blive kontaktet af fragtfirmaet ang. ny aftale med leveringsdato/tidspunkt. 

Man vil blive kontaktet 1-5 dage før mht. leveringsdato. 
Vi leverer i hele Danmark fra 65 - 349 kr.

Forsendelse omkostninger / levering
Det koster fra 65 - 349 kr. at få leveret produkter fra Nordic Vikings (afhængig af ordrenstørrelse, produkt mm). 

Fortryder man sit køb eller størrelsen på bordet, og ønsker derfor at få pengene retur eller bytte til en anden størrelse, så får De pengene retur for produktet. Hvis produktet skal leveres tilbage af Nordic Vikings, så koster det 495 kr. i forsendelsesgebyr. Hvis De har mulighed for at levere bordet tilbage selv, vil der blive fratrukket gebyret for leveringsomkostningerne af  det samlede returbeløb for levering, hvis dette er tilkøbt ved bestiling.
Dvs. ved  en returnering af det købte produkt, vil det kun være prisen for selve produktet De får refunderet beløbet for Deres produkt(er), og ikke leveringsomkostningerne.  

Adressen produktet skal leveres tilbage ved returnering er: 

Nordic Vikings IVS 
Faaborgvej 163
5700 Svendborg 
Info.NordicVikings@gmail.com

Returnering og fortrydelsesret

Vi fraskriver os fortrydelsesret, hvis man har lavet ændringer på sit bord, og andre produkter købt hos Nordic Vikings, såsom givet det olie, skiftet ben eller lignende.

Når De handler hos Nordic Vikings, har du 14 dages fortrydelsesret, hvor De kan meddele os, at De fortryder købet og derpå returnere varen til os. Vi forbeholder os retten til ikke at tilbyde fortrydelsesret på vores "design selv"-borde, da produktet er lavet på bestilling.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, De har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal De ved en tydelig erklæring via mail give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen til: Info.NordicVikings@gmail.com

De må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så De kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

De hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – varen kan prøves på samme måde, som hvis De prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som "brugt", hvilket betyder, at De ved fortrydelse af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vi anser brugte varer som værende uden handelsværdi.

Når der er tale om en ren returvare/ombytningsvare eller reklamation, vil udgiften til returneringen tilfalde Dem.

De bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er De ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Såfremt De fortryder Deres køb, kan De blot nægte modtagelse af forsendelsen. Det gælder dog ikke specielordre som ’’design selv’’ mv. Disse kan ikke returneres.

Vores returregler gælder alle solgte varer til private. Disse er ikke gældende ved afhentning af varer i vores butik, ej heller ved varer solgt til virksomheder.

Såfremt Nordic Vikings IVS modtager de returnerede varer i acceptabel stand, refunderes det modtagne beløb.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse

Risikoen ved at bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, overgår først til køber, når varen befinder sig i købers varetægt.

Reklamation

Følgende er gældende ved køb af kolonialvarer og nonfood: Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter købers varemodtagelse, hvorefter køber er forpligtet til at undersøge varen hurtigst muligt.

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.
Nordic Vikings IVS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Nordic Vikings IVS 
Faaborgvej 163
5700 Svendborg 
Retur.NordicVikings@gmail.com

OBS! Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes De sende Deres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb. Oplysningerne skal sendes til: Retur.NordicVikings@gmail.com.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

nordic-vikings.dk bringer relevante informationer om andre hjemmesider til Dem igennem links. Disse hjemmesider kontrolleres ikke af nordic-vikings.dk. Derfor kan vi på ingen måde stå til ansvar for deres indhold.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og nordic-vikings.dk. Varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til Nordic Vikings IVS egen beskrivelse.

Såfremt af at de bestilte varer leveres for sent, eller indeholder mangler, pålægges sælger intet erstatningsansvar, hvis disse forsinkelser eller mangler skyldes forhold i købers varetægt, som er uden for nordic-vikings.dk’s kontrol. Dette kan eksempelvis inkludere krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Køber opnår kun de garantier på bestilte varer, som producenten udsteder overfor køber. nordic-vikings.dk afgiver ikke selvstændig garanti.

 

Privatlivspolitik

Nordic Vikings videresælger ikke Deres personlige oplysninger eller videregiver Deres personlige oplysninger til andre. Disse registreres kun i vores kundekartotek. De kan til enhver tid få slettet Deres oplysninger, så de ikke længere er en del af Nordic Vikings kundekartotek, såfremt dette ønskes. For at De kan indgå aftale med os, har vi brug for, at De sender følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse til vores e-mailadresse: Info.NordicVikings@gmail.com

Vi foretager registreringen af Deres personoplysninger med det formål, at kunne levere Deres vare(r) korrekt til Dem. Personoplysningerne registreres hos Nordic Vikings, og opbevares i op til fem år, hvorefter disse oplysningerne slettes, og ikke vil være til rådighed for nogen, inklusiv Nordic Vikings IVS.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af Deres eksplicitte samtykke, således at De er informeret om præcist hvilke oplysninger, der indsamles, og hvorfor. Ejerne, direktørerne og de ansatte for Nordic Vikings IVS, har adgang til de oplysninger, der registreres om Dem.

Nordic Vikings opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Disse oplysningerne bliver såvel heller ikke transmitteret krypteret.

Som registreret kunde hos Nordic Vikings, har De altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. De har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om Dem. Disse oplysninger har De ret til efter Persondataloven. Al henvendelse i forbindelse med dette, rettes til Nordic Vikings via e-mail: Info.NordicVikings@gmail.com

Cookies

På nordic-vikings.dk, anvendes der cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet.  Dette vil gøre besøget så nemt som muligt for Dem. De kan til enhver tid slette cookies fra Deres computer. Det afhænger af den installerede browser, hvordan dette gøres.

Logstatistik

På nordic-vikings.dk bruges der logstatistik. Dette er et system, der opsamler information, som kan give et overblik over, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet det forlades mv. Alt denne information bliver givet i kvantitativ form, og ikke kvalitativ. Dvs. at Nordic Vikings ikke kan se, hvad hver enkelte har foretaget på siden, men giver et billede i form af statistik. Logstatistikken anvendes udelukkende med det formål at optimere nordic-vikings.dk og Nordic Vikings IVS.

Forbehold for ændringer

Nordic Vikings IVS forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der er gældende for denne hjemmeside. De bedes derfor holde Dem opdateret løbende om eventuelle ændringer.

Hjemmesiden nordic-vikings.dk drives af firmaet

FIRMANAVN: Nordic Vikings IVS

CVR nr.: 38987836

TELEFON: 28158089

E-MAIL: Info.NordicVikings@gmail.com

ADRESSE: Faaborgvej 163, 5700 Svendborg