Spørgsmål & Svar


Hvilken træsort benytter I?
Vi benytter fyrretræ til vores plankeborde, plankebænke og hylder. Træet er opbevaret i velisoleret og opvarmet haller, for at sikre kvalitet af træet mest muligt

Hvilke dage leverer I på? 
Vi leverer alle hverdage, gennem vores leveringspartner. Hvis du har valgt afhentning af produkt, så er dette muligt hver søndag mellem kl. 11-17

Kan træet give sig på Jeres produkter? 
Fyrretræ er et levende naturmateriale, derfor vil farve og åretegninger variere. Ligeledes kan træet udvide- eller trække sig sammen alt efter dets omgivelsers luftfugtighed. Dette kan fx. være i hjørnerne, enderne eller luften mellem plankerne.
Naturligvis skruer og samler vi vores produkter godt sammen for, at dette ikke skulle ske, men dette kan opstå i nogen tilfælde. 

Hvorfor er der så lang tids leveringstid? 
Vi gør alt hvad vi kan for, at få din ordre sendt ud til dig hurtigst muligt! Men vi har meget travlt på vores værksted, og vi håndterer vores ordre efter ''først til mølle''-princippet. Alle vores folk inkl. os selv arbejder på højtryk for, at dit produkt kommer ud til dig så hurtigt det kan. Vi ser helst ikke at forbigå vores kvalitet, derfor er det altafgørende for dit produkt, at der bliver sat tid af til det. 

Hvorfor trækker I pengene før varen er afsendt?
Vores system er udarbejdet således, at vi trækker pengene fra kunden indenfor 7 dage, ellers ryger pengene retur og kunden skal derfor lave bestillingen på ny. Grundet vores leveringstid pga. den dejlige travlhed, specielbestillinger, kvalitetssikring og tilfredshed, kan vi desværre ikke nå at leverer varen indenfor de 7 dage. Derfor trækker vi pengene når bestillingen gennemføres og sender en bekræftelse ud til dig, så snart varen er bestilt og en bekræftelse når varen er sendt med vores fragtmænd indenfor 1-5 uger ca. 

Spørgsmål mht. reklamationer og fortrydelse m.m.
Vi henviser til vores handelsbetingelser via dette link. Her står der alt, du har brug for at vide. 
https://nordic-vikings.dk/pages/handels-betingelser-privatlivspolitik